Netto Brænde
Bestil i vores onlineshop køb brænde træpiller pejsebrænde briketter og træbriketter

Sikker dankort betaling - klik på link


Der tilbydes ikke salg fra denne webside.

Priserne og varebeskrivelser på denne side opdateres ikke mere og er ikke gældende, se opdaterede priser og varebeskrivelser, i vores webshop, via ovenstående link.


Brænde
BRÆNDE 
Brænde Ask er fremstillet af det fineste Aske brænde
Brænde Avnbøg - Brænde fremstillet af træsorten Avnbøg
Brænde birk - Læs om birkebrænde og birketræ
Information om brænde Bøg
Brænde Eg - Brænde af egetræ - tilbud og priser på ege brænde
Brænde Rødel - Læs om brænde Rødel og se priser på brænde af Rødelle træ
Brændesalg - brænde
Kom og besøg os. Gode tilbud
Forklaring og uddybning af hvad biobrændsel er
TRÆBRIKETTER 
Træbriketter - Se priser for levering af træbriketter og briketter på Sjælland
Priser på træbriketter gældende for Fyn
MIXIT Briketter er en briket lavet af Bl. Løv
Biosuper stænger er en briket der giver utrolig meget varme
Biostænger som varmer rigtig godt og udnytter røggasserne optimalt
SEDI Briketter kan holde natten over
BARKY briketter med op til 20% længere brændtid
Briketten af ren bark
Briketter Eg
Briketter fremstillet af tørt ege træ, lav fugtighed og høj brændværdi
RONDO kvalitets briketter
Bøgebriketter af rent bøgetræ
Bøgebriketter Type 2 1000 kg. pr. palle
OVNTØRRET BRÆNDE 
Ovntørret brænde er klar til brug med det samme
Læs om ovntørret ask og se priser på ovntørret ask
PEJSEBRÆNDE 
Birkebrænde i sække - rigtig godt tilbud
Pejsebrænde bl. løv i sække er velegnet til optænding
Kombi-levering af træbriketter, pejsebrænde samt birkebrænde
TRÆPILLER 
Billige træpiller, kvalitets træpiller leveret på din adresse
Billige 8 mm kvalitets Træpiller
Billige træpiller - Træpille med kun 0,5 % aske
Træ piller 8 mm længde 10-20 mm. Træ piller leveres i sække og bigbag
BRÆNDEOVNE / PEJSE 
Brændeovne af høj kvalitet
Træpillebrændere i eksklusivt design
TILBEHØR BRÆNDSEL 
Palletag - Tørt brænde i et snup tag
Askesuger til montage på støvsuger
BIOBRÆNDSEL FAKTA 
VINTERPRODUKTER 
Strøsalt til vinteren - Billig strøsalt
TIL HAVEN 
Højbede i haven - Havebede
TRÆPRODUKTER 
ANDET 
Læs mere om nettobraendes tilbud

Priser December 2009 tilbud ovntørt brænde

1) Status på brændselsmarkedet.
Hvad betyder omslag til koldt vejr? ? Ingen special briketter

2) Kampagner/Tilbud lige nu.
Sidste chance for Nyhedsbrevspriser inden nytår.


1) Status på brændselsmarkedet.
Hvad betyder omslag til koldt vejr? ? Ingen special briketter

November har været en meget varm og våd måned, hvilket også har betydet, at forbruget af brændsel ikke har været så stort som november sidste år. Det har heldigvis lagt en dæmper på prisstigningerne, så de store prisstigninger som normalt kommer fra producenterne ved udgangen af november, ikke er blevet så store som normalt, da de ikke har fået solgt så meget i november, som de gjorde sidste år. Men priserne er desværre allerede også steget så meget, at priserne på nuværende tidspunkt er lige så høje som højeste pris sidste år. Pris udviklingen er fortsat også meget forskellig, alt efter hvilke produkter det drejer sig om. Nedenfor kan du se vores forventning til pris udviklingen det næste stykke tid for de forskellige produkter. Mange af special produkterne, især special briketterne, er der desværre fortsat mangel på, og det er ikke alle produkter, vi får igen, da der ikke er råvarer til at producere dem.

Transport situationen har også forbedret sig lidt det sidste stykke tid, så alt i alt er situationen på biobrændsels markedet forbedret lidt, hvilket nok betyder, at prisstigningerne de næste par uger vil aftage lidt. Priserne vil stadigvæk stige, men heldigvis ikke så hurtigt, som man kunne have frygtet. Vi forventer at næste store stigning bliver i begyndelsen af næste år eller kort efter, at der eventuelt begynder at komme frostvejr i en længere periode.Vi fik en lille forsmag på, hvad der kan risikere at ske, når det bliver koldt, vi havde sidst i november 2 dage med nattefrost, og det resulterede øjeblikkeligt i mere end en fordobling af efterspørgslen disse 2 dage. Især ovntørret brænde, træbriketter og træpiller skal man sørge for at sikre sig, da det vil være disse produkter, som vil stige mest, og hvor der kan opstå mangel på.

Briketter:

Prisen på briketter har endnu engang fået et nøk opad, hvilket også er helt i tråd med, hvad vi forventede. Prisstigningen hænger, som tidligere beskrevet, sammen med at de fleste briketter produceres af overskuds materialer fra møbelindustrien, og møbelindustrien har desværre fortsat ikke ret meget at lave. Så her vil med meget stort sandsynlighed ske yderligere prisstigninger, og der vil forsat være stor risiko for mangel på briketter. Næste større stigning forventer vi vil komme i starten af det nye år.

Vi kan allerede ikke skaffe de fleste af special briketterne.Brænde:

Brænde kan man på denne tid af året dele op i 3 typer: Ovntørret brænde, lageret brænde og frisk brænde. Pris udviklingen for disse 3 typer brænde er MEGET forskellige. Frisk brænde vil nok ikke stige meget mere, da det allerede er steget meget, rent faktisk er der et par leverandører som har tilbudt frisk brænde til lidt lavere priser end for 2 mdr. siden, dette hænger sammen med at efterspørgslen på helt frisk brænde ikke er så stor, da det ikke vil kunne bruges før næste år alligevel. Men snakker vi om ovntørret brænde og lageret brænde, så vil der højest sandsynligt ske store stigninger det næste stykke tid. Der kan også opstå mangel, hvis vi pludselig får omslag til koldt vejr. Når det brænde som har lageret så længe, at det kan betegnes som tørt er brugt, vil det kun være de producenter som tilbyder ovntørret brænde, der kan dække efterspørgslen for tørt brænde, og producenterne af ovntørret brænde har ikke i samme grad som tidligere produceret ovntørret brænde til lager, da mange af dem pga. finanskrisen ikke har penge til at sætte ret meget på lager, og de vil derfor med meget stor sandsynlighed ikke kunne følge med efterspørgslen, hvis vi pludseligt får omslag til koldt vejr, og dermed pludselig en meget større efterspørgsel. Vores bedste gæt for udvikling er at ovntørret brænde og lageret brænde vil stige en del det næste stykke tid, og der vil i perioder kunne forventes noget længere leveringstider, og bliver det pludselig meget koldt, vil der opstå decideret mangel. Især hvis omslaget i vejret sker lige omkring juletid, vil der være stor risiko for mangel, da mange firmaer holder ferie lukket i den periode, og de vil derfor ikke kunne starte produktionen før I det nye år.Træpiller:

Prisen på træpiller er meget svær at forudsige i øjeblikket, de er som omtalt i tidligere nyhedsbreve allerede er steget meget mere, end de plejer på nuværende tidspunkt af året, og da der fortsat er stor mangel på råvarer til produktion af træpiller, i den del af træpillefabrikerne som producerer deres træpiller af overskudsmateriale fra møbelindustrien, er den umiddelbare vurdering at der fortsat vil ske store stigninger, men verden har det jo med at regulere sig selv efter et stykke tid og tilpasse sig en ny situation, hvis det er muligt, og det ser også ud til at flere af dem som producerer træpiller ved at opflise hele stammer og efterfølgende producere træpiller af dette flis, er begyndt at afsætte en større del af deres produktion til træpiller med lavere askeindhold, som kan bruges i almindelige træpillefyr i stedet for til kraftvarmeværkerne, der kan kører med en lavere kvalitet af træpiller. Men deres priser ser desværre ud til at være temmelige høje, så vi forventer at priserne vil stige yderligere, men da flere har startet produktion af kvalitets træpiller, vil vi højest sandsynligt ikke få mangel på træpiller indenfor den næste månedstid. Men bliver det pludseligt meget koldt, bliver situationen en hel anden.


Se andre eksempler på nyhedsbreve fra Netto Brænde

Nyhedsbrev Netto Brænde Oktober, billige briketter billig brænde billige træpiller

Nyhedsbrev Netto Brænde November, tørt brænde og pejsebrænde ovntørt træ
2) Kampagner/Tilbud lige nu

Sidste chance for Nyhedsbrevspriser inden nytår.Vi har nedenfor nogle rigtigt gode tilbud, men du skal være hurtig, for der er stadigvæk mange af varerne, vi har meget begrænset mængder af.BRÆNDE:Pga. af den varme november kan vi heldigvis igen tilbyde brænde til vores nyhedsbrevs modtagere til en noget lavere pris end på vores webside.

KAMPAGNE TRÆPILLER SUPER QUALITY FORTSÆTTER I HELE LANDET.Meget billige kvalitets træpiller i SUPER QUALITY, en meget billig træpille pakket i praktiske 16 kilos sække. Hvis du vil have en billig god træpille er det nu du skal prøve dem, de bliver ikke billigere i denne sæson.

Du kan læse mere om træpillerne på vores webside.

TRÆBRIKETTER:

Vores træbriketter er steget lidt i forhold til sidste nyhedsbrev, men vi har nogle rigtigt gode tilbud igen på hård presset træbriketter, og vi forventer at prisen for træbriketter ved næste nyhedsbrevs udsendelse vil være ca. 100-150 kr. højere per palle, end de priser vi sælger til i dette nyhedsbrev. Så det er nu der skal købes, og bliver det rigtigt koldt vil der med meget stor sandsynlighed blive udbredt mangel på træbriketter indenfor de næste 2 mdr. Så sørg for at få dækket dit behov for træbriketter til denne vinter, så hurtigt som muligt.

Se vores priser på alle biobrændsels produkterne via nedenstående link.

Læs om fordelen ved at fyre med billig pejsebrænde
Lageret brænde ask
Se aktuelle priser for brænde klar til brug ovntørt brænde ask
Se besparelser ved at fyre med billig brænde
Se priser på billige lyse træpiller
Køb tørt pejsebrænde
Se vores nye egetræs briketter
Billige træbriketter

Tilbudene gælder kun for modtagere af dette nyhedsbrev.

Alle priser er inkl. moms og levering og er gældende ved bestilling senest 10-12-2009 eller så længe lager haves.

KØB NÅR VI ER BILLIGST - FÅ VORES NYHEDSBREV - TILMELD HER
(c) Netto Brænde - Brænde - Træbriketter - Træpiller, Kontakt Netto Brænde Klik Her!