Netto Brænde
Bestil i vores onlineshop køb brænde træpiller pejsebrænde briketter og træbriketter

Sikker dankort betaling - klik på link


Der tilbydes ikke salg fra denne webside.

Priserne og varebeskrivelser på denne side opdateres ikke mere og er ikke gældende, se opdaterede priser og varebeskrivelser, i vores webshop, via ovenstående link.


Brænde
BRÆNDE 
Brænde Ask er fremstillet af det fineste Aske brænde
Brænde Avnbøg - Brænde fremstillet af træsorten Avnbøg
Brænde birk - Læs om birkebrænde og birketræ
Information om brænde Bøg
Brænde Eg - Brænde af egetræ - tilbud og priser på ege brænde
Brænde Rødel - Læs om brænde Rødel og se priser på brænde af Rødelle træ
Brændesalg - brænde
Kom og besøg os. Gode tilbud
Forklaring og uddybning af hvad biobrændsel er
TRÆBRIKETTER 
Træbriketter - Se priser for levering af træbriketter og briketter på Sjælland
Priser på træbriketter gældende for Fyn
MIXIT Briketter er en briket lavet af Bl. Løv
Biosuper stænger er en briket der giver utrolig meget varme
Biostænger som varmer rigtig godt og udnytter røggasserne optimalt
SEDI Briketter kan holde natten over
BARKY briketter med op til 20% længere brændtid
Briketten af ren bark
Briketter Eg
Briketter fremstillet af tørt ege træ, lav fugtighed og høj brændværdi
RONDO kvalitets briketter
Bøgebriketter af rent bøgetræ
Bøgebriketter Type 2 1000 kg. pr. palle
OVNTØRRET BRÆNDE 
Ovntørret brænde er klar til brug med det samme
Læs om ovntørret ask og se priser på ovntørret ask
PEJSEBRÆNDE 
Birkebrænde i sække - rigtig godt tilbud
Pejsebrænde bl. løv i sække er velegnet til optænding
Kombi-levering af træbriketter, pejsebrænde samt birkebrænde
TRÆPILLER 
Billige træpiller, kvalitets træpiller leveret på din adresse
Billige 8 mm kvalitets Træpiller
Billige træpiller - Træpille med kun 0,5 % aske
Træ piller 8 mm længde 10-20 mm. Træ piller leveres i sække og bigbag
BRÆNDEOVNE / PEJSE 
Brændeovne af høj kvalitet
Træpillebrændere i eksklusivt design
TILBEHØR BRÆNDSEL 
Palletag - Tørt brænde i et snup tag
Askesuger til montage på støvsuger
BIOBRÆNDSEL FAKTA 
VINTERPRODUKTER 
Strøsalt til vinteren - Billig strøsalt
TIL HAVEN 
Højbede i haven - Havebede
TRÆPRODUKTER 
ANDET 
Læs mere om nettobraendes tilbud

1) Status på brændselsmarkedet.

Mangel på Biobrændsel ? Store prisstigninger på vej ? Briketter billigst lige nu.

2) Kampagner/Tilbud lige nu.

Sidste chance for sommer priser - Laveste pris på briketter nu.

1) Status på brændselsmarkedet.

Mangel på Biobrændsel ? Store prisstigninger på vej ? Briketter billigst lige nu.
Det ser desværre stadigvæk ud til, at biobrændsels priserne vil stige kraftigt sammenlignet med de sidste 2 år, og siden sidste nyhedsbrevsudsendelse er situationen forværret yderligere, i det olieprisen er steget, og tilgængeligheden af transporter er faldet væsentligt igen, hvilket i begge tilfælde betyder højere fragtpriser og dermed højere priser på træpiller, træbriketter og brænde. Vores ingeniør har lige været på besøg hos flere af vores leverandører, og mange af dem kan ikke skaffe råvarer nok til deres produktion, og de varer, de kan skaffe, er til en højere pris end normalt.

Situationen for de forskellige produkter er fortsat ikke ens, da det er forskellige ting, som påvirker prisdannelsen for de forskellige produkter. Men kort sagt ser det ud til, at der med hensyn til træpiller og træbriketter vil komme markante prisstigninger i denne sæson, væsentlige højere end normalt og vi er fortsat overbeviste om, at medmindre vi får en meget mild vinter vil der opstå mangel på disse varer. Pris udviklingen for brænde, som vi skrev i sidste nyhedsbrev, vil være mere lig det, vi har set de sidste par år, dog ser det ud til at stigningen fra sommer til vinter vil blive lidt større end normalt. Især båret frem af højere priser for transport og manglende likvider til opkøb af råvarer hos producenterne. Nedenfor kan du se vores status og forventning til de forskellige produkter.Træpiller:

Der er allerede sket prisstigninger siden sidste nyhedsbrevs udsendelse, og ifølge vores leverandører kommer der yderligere prisstigninger allerede 1. Juli og igen 1. August. Situationen for træpiller ser ikke for lys ud for den kommende sæson, da der fortsat ikke er tegn på forbedring af de parametre, som har indflydelse på prisen tværtimod. Olie prisen er desværre også steget igen, hvilket betyder højere omkostninger til fragt af træpiller. Men den væsentligste faktor til de prisstigninger der vil komme, er fortsat mangel på råvarer. Som skrevet ovenfor har vores ingeniør været på besøg hos vores træpille leverandører, og ved samme lejlighed besøgte han en del nye leverandører, for at få et indtryk af markedet, og det er desværre nedslående informationer han fik. Stort set alle de leverandører som producerede træpiller baseret på overskuds materialer fra møbel industrien, melder om mangel på råvarer, og det selv om det lige nu er sommer, så man behøver ikke meget fantasi for at forestille sig, hvad det betyder, når sæsonen starter. De leverandører som producerer træpillerne helt fra grunden af, det vil sige ved at købe råtræ i skoven og forarbejde det til færdige træpiller, har ikke problemer med at skaffe råvarer, men da de i forvejen er stort set fuldt belagt i sæsonen, vil de ikke kunne producere nok til at dække behovet for træpiller.Dette nyhedsbrev vil være sidste chance for at købe træpiller til sommer priser. Vi forventer stigninger på mellem 200-400 kr. pr. palle i højsæsonen i forhold til nu.Træbriketter:

Træbriketter er lige nu, efter vores mening, på det som bliver årets laveste niveau, men flere producenter har allerede meldt om prisstigninger pr. 1. Juli.

Situationen for træbriketter er som sagt meget lig situation for træpiller, og de leverandører vores ingeniør besøgte oplyste alle, at situationen for dem var den samme, som den er for træpille producenterne, det vil sige, at dem som producere deres produkter af overskudsmaterialer mangler råvarer, mens dem som producerer fra bunden af godt kan skaffe materialer. Normalt vil der på denne tid af året være overskud af træbriketter, da forbruget er stort set lige nul, men da ca. halvdelen af dem, som producerer træbriketter mangler råvarer, så er priserne desværre ikke faldet så meget som normalt. Dem som har råvarer nok, sætter priserne op fordi de ved, at der er mange andre som ikke kan levere, og nogle sætter simpelt hen deres træbriketter på lager, fordi de regner med, at de vil stige enormt i den kommende sæson.

Vi er næsten 100 % sikre på, at priserne på træbriketter lige nu er på årets laveste niveau.Dette nyhedsbrev vil være sidste chance for at købe træbriketter til sommer priser. Vi forventer stigninger på mellem 200-400 kr. pr. palle i højsæsonen i forhold til nu.Brænde:

Brænde var for ca. 1 mdr. siden på årets laveste niveau, da såvel råvarer og transporten var på et lavere niveau end nu. Brænde vil, efter vores mening, ikke stige lige så meget som træbriketter og træpiller, men vil følge det, vi vil kalde det normale mønster med jævne stigninger frem til næste forår. Om prisen ender med at blive på samme niveau som normalt eller lidt højere end normalt, vil først og fremmest afhænge af transport situationen, og hvordan vejret bliver. Men under alle omstændigheder kan det bedst betale sig at købe nu.Dette nyhedsbrev vil være sidste chance for at købe brænde til sommer priser. Vi forventer stigninger på mellem 150-300 kr. pr. palle i højsæsonen i forhold til nu. Husk brænde skal helst købes om foråret og sommeren således det kan nå at tørre til brug om vinteren.Konklusion:Nogle af produkterne er desværre allerede steget i forhold til sidste nyhedsbrev, og i næste nyhedsbrev vil flere af produkterne med garanti være steget i forhold til nu. Så det er sidste chance for sommerpriser.

Samlet set gælder for alle produkter, at priserne bliver ikke lavere end de er nu, før vi når frem til næste forår. Så for hver dag du venter med at købe til denne sæson, vil du komme til at betale mere end nødvendigt.

2) Kampagner/Tilbud lige nu.

- TOM -
KØB NÅR VI ER BILLIGST - FÅ VORES NYHEDSBREV - TILMELD HER
(c) Netto Brænde - Brænde - Træbriketter - Træpiller, Kontakt Netto Brænde Klik Her!