Netto Brænde
Bestil i vores onlineshop køb brænde træpiller pejsebrænde briketter og træbriketter

Sikker dankort betaling - klik på link


Der tilbydes ikke salg fra denne webside.

Priserne og varebeskrivelser på denne side opdateres ikke mere og er ikke gældende, se opdaterede priser og varebeskrivelser, i vores webshop, via ovenstående link.


Brænde
BRÆNDE 
Brænde Ask er fremstillet af det fineste Aske brænde
Brænde Avnbøg - Brænde fremstillet af træsorten Avnbøg
Brænde birk - Læs om birkebrænde og birketræ
Information om brænde Bøg
Brænde Eg - Brænde af egetræ - tilbud og priser på ege brænde
Brænde Rødel - Læs om brænde Rødel og se priser på brænde af Rødelle træ
Brændesalg - brænde
Kom og besøg os. Gode tilbud
Forklaring og uddybning af hvad biobrændsel er
TRÆBRIKETTER 
Træbriketter - Se priser for levering af træbriketter og briketter på Sjælland
Priser på træbriketter gældende for Fyn
MIXIT Briketter er en briket lavet af Bl. Løv
Biosuper stænger er en briket der giver utrolig meget varme
Biostænger som varmer rigtig godt og udnytter røggasserne optimalt
SEDI Briketter kan holde natten over
BARKY briketter med op til 20% længere brændtid
Briketten af ren bark
Briketter Eg
Briketter fremstillet af tørt ege træ, lav fugtighed og høj brændværdi
RONDO kvalitets briketter
Bøgebriketter af rent bøgetræ
Bøgebriketter Type 2 1000 kg. pr. palle
OVNTØRRET BRÆNDE 
Ovntørret brænde er klar til brug med det samme
Læs om ovntørret ask og se priser på ovntørret ask
PEJSEBRÆNDE 
Birkebrænde i sække - rigtig godt tilbud
Pejsebrænde bl. løv i sække er velegnet til optænding
Kombi-levering af træbriketter, pejsebrænde samt birkebrænde
TRÆPILLER 
Billige træpiller, kvalitets træpiller leveret på din adresse
Billige 8 mm kvalitets Træpiller
Billige træpiller - Træpille med kun 0,5 % aske
Træ piller 8 mm længde 10-20 mm. Træ piller leveres i sække og bigbag
BRÆNDEOVNE / PEJSE 
Brændeovne af høj kvalitet
Træpillebrændere i eksklusivt design
TILBEHØR BRÆNDSEL 
Palletag - Tørt brænde i et snup tag
Askesuger til montage på støvsuger
BIOBRÆNDSEL FAKTA 
VINTERPRODUKTER 
Strøsalt til vinteren - Billig strøsalt
TIL HAVEN 
Højbede i haven - Havebede
TRÆPRODUKTER 
ANDET 
Læs mere om nettobraendes tilbud

Biobrændselspriser - August 2009

Vil du undgå at betale for næste prisstigning så er det nu du skal købe ind til resten af sæsonen.

Flere af vores produkter er desværre allerede steget kraftigt siden sidste nyhedsbrevs udsendelse. Så hvis du har fulgt vores råd fra sidste nyhedsbrev og købt på dette tidspunkt er du blandt de heldige som har sparet en masse penge. Men køber du nu, kan du stadigvæk undgå den næste prisstigning. Specielt træpiller har oplevet en markant stigning, der er tale om den største stigning vi nogensinde har oplevet fra Juni til Juli. Indkøbsprisen for træpiller er stegte med ikke mindre end 150 kr. per tons fra Juni til Juli måned, normalt sker der kun en mindre stigning i den periode, så det er efter vores mening et forvarsel om hvor slemt det kan blive i denne sæson. Træbriketter er også steget temmelig meget siden sidste nyhedsbrevsudsendelse. Brænde er til gengæld kun steget lidt, men det ser ud til at der inden for kort tid kommer stigninger på alle typer brænde. Nedenfor ser du vores opdaterede forventninger til prisudviklingen det næste stykke tid.Træpiller:


Situationen for træpiller ser stadigvæk meget kritisk ud og de prisstigninger som vi regnede med ville komme er faktisk kommet hurtigere end vi regnede med. Udover, at der er bliver større og større mangel på råvarer, så er transportraterne her til landet også steget meget mere end normalt pga. af den fortsatte finanskrise, transporterne ind og ud af landet er stort set gået i stå, hvilket har hævet priserne ekstra meget endnu engang. Prisstigningerne på træpiller ser ikke ud til at stoppe foreløbig og de bliver større end de foregående år.

Har du endnu ikke købt træpiller kommer du til at betale mere nu end for blot 1 mdr siden, men der vil stadigvæk være mange penge at spare ved at købe nu frem for at vente. Da prisen allerede er stegt meget forventer vi at træpiller vil stige til et endnu højere vinterniveau end vi regne med i sidste nyhedsbrev. Allerede indenfor næste måned vil der kommer yderligere prisstigninger.

Dette nyhedsbrev vil være sidste chance for at købe træpiller til nuværende prisniveau. Vi forventer stigninger på Minimum 200-350 kr. pr. palle i højsæsonen i forhold til nu.

Brænde:

Brænde har indtil nu, i år været forskånet for store pristigninger, da der som skrevet i tidligere nyhedsbreve er rigeligt af træ. Men vi er sikre på at det er sidste chance i år, for at få brænde til nuværende prisnineau. Indkøbsprisen for brænde er også gået lidt op siden sidste nyhedsbrevsudsendelse, dette skyldes de generelle prisstigninger som altid kommer hver år efter sommerferien, men også de højere transport rater medvirker til prisstigninger på brænde. Prisstigninger den næste periode vil ikke blive så store som gældende for træpiller og træbriketter, men vi er overbeviste om at indenfor nærmeste fremtid, vil der også komme yderligere pristigninger på alle typer brænde. Især Ovntørret brænde vil stige væsentligt i år, da der efter vores mening kan opstå kapacitetsmangel i tørreovnene, pga konkurser i træindustrien, de virksomheder som går konkurs vil ikke længere kunne tilbyde kapacitet til tørring af brænde.

Dette nyhedsbrev vil være sidste chance for at købe brænde til nuværende prisniveau. Vi forventer stigninger på minimum 100-250 kr. pr. palle i højsæsonen i forhold til nu.

Træbriketter:Situationen for træbriketter ligner fortsat meget situationen for træpiller. Der er fra Juni til Juli måned sket prisstigninger, dog ikke helt så store som stigningerne på træpiller, men det er efter vores mening kun et spørgsmål om tid før de stiger ligeså meget. Træbriketter er i forvejen det produkt hvor der er størst forskel mellem sommerpriser og vinterpriser og da træbriketter endnu ikke er steget så meget som træpiller og der fortsat er stor mangel på råvarer til briketter vil der pludselig komme store stigninger.

Dette nyhedsbrev vil være absolut sidste chance for at købe træbriketter til nuværende prisniveau. Vi forventer stigninger på minimum 200-400 kr. pr. palle i højsæsonen i forhold til nu.KØB NÅR VI ER BILLIGST - FÅ VORES NYHEDSBREV - TILMELD HER
(c) Netto Brænde - Brænde - Træbriketter - Træpiller, Kontakt Netto Brænde Klik Her!